Tuoreimmat uutisemme
Yritysesittelymme
Henkilönostimet
Kaivurit
Kuormaajat
Dumpperit
Kylpypaljut
Mönkijät
Muut vuokrattavat asiat
Koulutuspalvelumme
Ota yhteyttä ja kysy lisää!
 
 
Nettikauppa
 
Minikonevuokraus J. Vänttinen Oy
Minikonevuokraus on kesällä 2007 toimintansa aloittanut yritys, joka keskittyy nimensä mukaisesti minikoneiden vuokraustoimintaan. Yritys on nimenä uusi, mutta sen toimintaa on tähän asti muutaman vuoden ajan harjoittanut T:mi Jere Vänttinen. Nyt vuokraustoiminta on siirtynyt omaan yhtiöönsä, ja toiminimi pääsee jälleen keskittymään omaan perustoimintaansa, eli ruumiillisentyön tekoon. Jeren erikoisalaahan ovat olleet aina henkilönostimien huolto-, ja tarkastustoiminta, sekä erilaisten työkoneiden korjaustyöt laidasta laitaan. Viime vuosina yritys on harjoittanut myös kuljetustoimintaa. Muista vierailla myös Jeren sivuilla www.henkilonostimet.net.

Panostaamme palvelussamme niin yrityksiin kuin yksityisasiakkaisiinkin. Mikään työmaa ei meille ole liian pieni eikä liian suuri. Haemme jatkuvasti uusia yhteistyökumppaneita, ja laajennamme kalustomme kirjoa sekä määrää jatkuvasti kuunnellen vahvasti kentältä kuuluvia ehdotuksia. Ihmisläheisen palvelumme ansiosta olemme erittäin joustavia monesti hyvin nopeissakin käänteissä. Pieni koko on valttimme... ainakin vielä.

Päätoimipisteemme sijaitsee Tampereella, mutta toiminta aluemme on aina niin laaja kuin kaukaisin asiakkamme. Vuokra-ajat vaihtelevat aina yhdestä päivästä useisiin kuukausiin ja aina yli vuoden mittaisiin sopimuksiin.

Olemme vahvasti yhteistyössä myös muiden alan yritysten kanssa. Erityisesti henkilönostinvuokraus on hyvin hallussa. Teemme erittäin tiivistä yhteistyötä Rentlift Finlandin kanssa niin Pirkanmaalla kuin heidän Etelä-Suomen pisteiden kanssa. Löydämme varmasti aina parhaan ratkaisun töidenne saattamiseksi turvallisesti valmiiksi.

Olkoon yhteistyömme hedelmällistä,
Jere Vänttinen, toimitusjohtaja